Lăsați echipa noastră să vă întocmească dosarul necesar într-un mod profesionist, în cel mai scurt timp și la prețuri competitive. Astfel, economisiți timp și bani. Vă oferim consiliere gratuită și vă putem asista la obținerea formalităților complete necesare supralegalizării.

  • Supralegalizarea este procedura efectuată de către autoritățile competente din România, prin care se atestă, pentru statele care nu au calitatea de parte a Convenției de la Haga sau cu care România nu are tratate bilaterale pentru recunoașterea reciprocă a actelor, faptul că actul supus acestei proceduri este un act oficial, veridicitatea semnăturii, calitatea în care a acționat semnatarul actului și identitatea sigiliului sau a ștampilei de pe acest act.

  • În Romania, Supralegalizarea este o procedură diferită față de procedura de Apostilare.

  • Actele și documentele care pot fi supralegalizate sunt acte originale, copii legalizate și traduceri legalizate ale acestora. Unele documente, printre care și actele de studii și anexele acestora emise de instituțiile de învățământ din România, necesită a fi vizate de autoritatea competentă, înainte de a fi supralegalizate.

Pentru țările ce NU se regăsesc pe această listă se aplică procedura de supralegalizare

www.hcch.net/en/states/hcch-members

Aveți nevoie de o cotație rapidă?

Completați formularul de contact și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil

Solicitați oferta

Vizarea și supralegalizarea la instituțiile competente din București este posibilă acum fără să mai fiți nevoiți să vă deplasați în capitală.
Economisiți timp și bani, și lăsați echipa noastră să vă întocmească dosarul necesar într-un mod profesionist, în cel mai scurt timp și la prețuri competitive.

Vă puteţi baza pe serviciile noastre pentru obţinerea acestor vize chiar şi în regim de urgenţă, evitând astfel efortul si timpul pierdut pentru procurarea chitanţelor, timbrelor, cererilor etc. şi scutindu-vă de tot ce înseamnă birocraţie în relaţiile cu instituţiile implicate.

Ia legatura cu noi!

Spune-ne cu ce te putem ajuta. Îți răspundem imediat.

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Fiecare comandă primește o cotație în funcție de VOLUM, TERMEN de predare și COMPLEXITATEA documentului (gradul de dificultate). Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți documentele scanate, primiți oferta de preț, efectuați plata și ne trimiteți dovada plății.

  • O pagină este cotată la 2000 caractere

  • Tarifarea se face la minimum o pagină