Vă oferim consiliere gratuită și vă putem asista la obținerea formalităților complete necesare apostilării.

Lăsați echipa noastră să vă întocmească dosarul necesar într-un mod profesionist, în cel mai scurt timp și la prețuri competitive. Astfel, economisiți timp și bani.

  • Apostila de la Haga (Apostille – Convention de la Haye du 5 Octobre 1961) are forma unei ştampile pătrate care se aplică direct pe actul oficial sau pe o anexă a acestuia şi conţine aceleaşi informaţii în toate statele semnatare ale Convenţiei de la Haga.

  • Prin aplicarea apostilei, se autentifică originea unui act oficial, pentru prevenirea utilizării unor acte false în vederea producerii de efecte juridice.(sursa:cnred.edu)

  • Procedura de eliberare a apostilei pentru actele oficiale administrative emise de autorități ale administrației publice centrale sau locale, precum și de alte organe de autoritate administrativă din România, care organizează o activitate de interes public, în cadrul unor competente stricte stabilite prin lege, se desfasoară prin intermediul biroului apostilă organizat în cadrul instituțiilor .(sursa:cnred.edu)

Aveți nevoie de o cotație rapidă?

Completați formularul de contact și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil

Solicitați oferta

Lista statelor semnatare ale Convenției de la Haga poate fi consultată la adresa:

www.hcch.net/en/states/hcch-members

Lista statelor în care a fost implementat sistemul electronic e-apostila de verificare on-line a apostilelor aplicate poate fi consultată la adresa:

https://www.hcch.net/en/instruments/conventions/specialised-sections/operational-e-registers

Ia legatura cu noi!

Spune-ne cu ce te putem ajuta. Îți răspundem imediat.

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Fiecare comandă primește o cotație în funcție de VOLUM, TERMEN de predare și COMPLEXITATEA documentului (gradul de dificultate). Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți documentele scanate, primiți oferta de preț, efectuați plata și ne trimiteți dovada plății.

  • O pagină este cotată la 2000 caractere

  • Tarifarea se face la minimum o pagină