Experienta noastra acopera mai multe arii ale traducerilor medicale si va garanteaza gasirea celor mai bune solutii pentru proiectele dvs.

Biroul nostru vă oferă servicii de traduceri, pentru toate tipurile de documente medicale, efectuate de către traducători specializați și cu experiență în domeniul medical și familiarizați cu terminologia de specialitate.

Daca este necesar să mergeți în străinătate pentru investigații medicale sau pentru tratament, puteți apela cu încredere la biroul nostru de traduceri. De asemenea, ne putem ocupa și de traducerea documentelor medicale cu care vă întoarceți în țară: bilete de externare, analize medicale, scrisori medicale etc. Știm că timpul dumneavoastra este esențial, așa că termenul de predare al documentelor este respectat întotdeauna cu strictețe. Atunci când este nevoie, oferim și servicii de traduceri în regim de urgență.

Întrebări frecvente:

In cazul actelor medicale nu este necesară prezența actelor în original. Este suficient să trimiteți documentele la adresa de email contact@interlingua.ro sau pe WhatsApp la numarul 0743.676.408. Puteţi beneficia de serviciile noastre din orice colţ al ţării sau din străinătate.

Online cu cardul direct pe site-ul nostru sau prin transfer bancar prin e-banking / OP

De regula traducerile la acte medicale se rezolvă în 1-2 zile lucrătoare, însă depinde foarte multe de limba în care doriți traducerea și de volumul materialelor.

Traducerile medicale efectuate de către biroul nostru vă pot fi înmânate și în format digital, autorizat (cu semnatura și parafa traducătorului autorizat).

Aveți nevoie de o cotație rapidă?

Completați formularul de contact și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil

Solicitați oferta

Echipa noastră de traducători autorizați

Am inclus serviciul de traduceri medicale în oferta noastră. Am știut atunci că primul pas era alcătuirea unei echipe de specialiști în domeniul medical.

Aceștia sunt calificați pentru a traduce, cu precizie și profesionalism, documentele medicale cele mai dificile și complexe. Astfel, alocăm proiectele medicale doar acelor traducători autorizați ce au specializare în domeniul medical. În plus, corelăm dificultatea proiectului cu gradul de specializare al traducătorilor.

Miza și responsabilitatea sunt uriașe atunci când se traduce un document medical. Documentele medicale vizează viața și sănătatea oamenilor, iar acest domeniu este necesar să fie tratat cu maximă seriozitate. Prin urmare, atunci când vorbim despre o traducere medicală autorizată, ne referim la traduceri care să garanteze și să certifice perfecțiunea transferului exact al informațiilor medicale.

De-a lungul timpului am tradus numeroase documente medicale provenite de la majoritatea clinicilor și spitalelor importante din țară. Dintre principalele investigații medicale de care ne-am ocupat enumerăm:

 • analize medicale din orice specialitate medicală, acte medicale, certificate medicale, adeverinte medicale./teste COVID-19

 • rapoarte RMN, CT, radiografii, ecografii, analize biochimice ale sângelui, rezultate histopatologice.

 • scrisori medicale, fișe medicale, rapoarte medicale

 • rețete medicale, prospecte medicamente, ghiduri de utilizare pentru personal medical și pacienți

 • manuale de utilizare și brosuri de prezentare pentru echipament medicale

 • etc…

Confidențialitatea datelor

Un aspect foarte important, atunci când vorbim despre traduceri medicale, îl constituie confidențialitatea datelor personale. Așa cum procedăm de obicei, respectăm intimitatea clienților noștri și suntem foarte atenți la modul de livrare a documentelor.
Orice document medical personal este în siguranță cu noi și îți garantăm că ceea ce ne transmiți este și rămâne strict confidențial.

Ia legatura cu noi!

Spune-ne cu ce te putem ajuta. Îți răspundem imediat.

  Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Fiecare comandă primește o cotație în funcție de VOLUM, TERMEN de predare și COMPLEXITATEA documentului (gradul de dificultate). Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți documentele scanate, primiți oferta de preț, efectuați plata și ne trimiteți dovada plății.

  • O pagină este cotată la 2000 caractere

  • Tarifarea se face la minimum o pagină