Putem să vă ajutăm cu traducerea autorizată a unui act auto tipizat și în regim urgent, în circa 1-2 ore din momentul primirii dovezii de efectuare a plății.

Întrebări frecvente:

In cazul actelor auto nu este necesara prezenta actelor in original. Este suficient sa trimiteti documentele la adresa de email contact@interlingua.ro sau pe WhatsApp la numarul 0743.676.408.

NU se mai solicita prezentarea traducerilor in original la nicio institutie, astfel ca este suficient primirea pe e-mail a documentelor si printarea personala a lor.

Online cu cardul direct pe site-ul nostru sau prin transfer bancar prin e-banking / OP

De regula traducerile la acte auto se rezolva in 1 zi lucratoare.

Pentru acte auto din Germania si Austria oferim traduceri si in regim de maxima urgenta* FARA TARIF SUPLIMENTAR!!! (predarea traducerilor in 1-2 ore de la plasarea comenzii).
*Preluarea comenzilor in regim de maxima urgenta se face in limita disponibilitatii traducatorilor la acel moment.

Se vor efectua traduceri autorizate. Traducerile vor fi efectuate de un traducator autorizat de Ministerul Justitie si vor purta la final semnatura si stampila acestuia, dar si inchierea specifica.

Doriți să înmatriculați mașina cumpărată în străinătate?

Completați formularul de contact și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil

Solicitați oferta

Unde prezentăm actele auto traduse?

1. Traducerile actelor auto (respectiv a Contractului de vânzare-cumpărare sau a facturii) se prezintă la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale (DITL) a Sectorului de care aparţineţi.

2.La ANAF (Agenţia Naţională de Administrare Fiscală din sectorul de care aparţineţi, domiciliul trecut în cartea de identitate), de unde veţi primi certificatul privind TVA (care să ateste că nu sunteţi plătitor de TVA). Procedura de eliberare durează aproximativ 5 zile.

Ce acte auto traducem?

In functie de tara din care a fost achizitionat vehiculul, se cer traduceri autorizate dupa urmatoarele acte auto:

 • Pentru autoturismele achiziţionate din Germania sau Austria, este valabil următorul set complet de traduceri acte auto: contract vânzare-cumpărare sau factură, brief mare şi brief mic.

 • Pentru autoturismele achiziţionate din Bulgaria, este valabil următorul set complet de traduceri acte auto: contract vânzare-cumpărare sau factură, certificat de înmatriculare şi talon.

 • Pentru autoturismele achiziţionate din Spania, este valabil următorul set complet de traduceri acte auto: contract vânzare-cumpărare (contrato de compraventa)sau factură (factura), certificat de înmatriculare (permiso de circulación), cartea maşinii (tarjeta).

 • Pentru autoturismele achiziţionate din Belgia sau Olanda (Ţările de Jos), este valabil următorul set complet de traduceri acte auto: contract vânzare-cumpărare sau factură, certificat de înmatriculare şi talon.

 • Pentru autoturismele achiziţionate din Anglia, este valabil următorul set complet de traduceri acte auto: contract vânzare-cumpărare sau factură, carte auto.

 • Pentru autoturismele achiziţionate din Italia sau Franţa, este valabil următorul set complet de traduceri acte auto: contract vânzare-cumpărare sau factură, certificat de înmatriculare/cartea maşinii.

Nota importanta! In situatia in care contractul de vanzare-cumparare sau factura de achizitie a fost intocmit si redactat in Romania, fiind deja scris in limba romana, se vor traduce doar actele mentionate mai sus, exceptie facand contractul de vanzare-cumparare / factura intocmite deja in Romania

Ia legatura cu noi!

Spune-ne cu ce te putem ajuta. Îți răspundem imediat.

  Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Fiecare comandă primește o cotație în funcție de VOLUM, TERMEN de predare și COMPLEXITATEA documentului (gradul de dificultate). Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți documentele scanate, primiți oferta de preț, efectuați plata și ne trimiteți dovada plății.

  • O pagină este cotată la 2000 caractere

  • Tarifarea se face la minimum o pagină